Δυνατός και υπέροχος, όπως η φύση των ηφαιστείων που χαρακτηρίζει την εδαφική περιοχή της Γουατεμάλας, έτσι είναι και αυτός ο καφές μονοποικιλίας από την Κεντρική Αμερική, που καλλιεργείται στα βουνά σε υψόμετρο 1400-1600 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και έτσι κατατάσσεται ως SHB (Strictly Hard Bean). Είναι ένας κομψός και καλά ισορροπημένος καφές, με γεμάτη και πολύπλοκη γεύση, που ξεχωρίζει για το πλούσιο και αρμονικό του άρωμα, με γεμάτη και στρογγυλή γεύση συνδυασμένη με ισορροπημένη οξύτητα, με νότες λουλουδιών και φρούτων και μια επίγευση κακάου και ξηρών καρπών.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
Αφιερωμένο στον Φράνκο, η αρχή αυτού του ταξιδιού. Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να κάνουμε αυτή την πάθος τη δουλειά μας. Γλυκά και καθησυχαστικά αρώματα, αποφασιστικά και αξιόπιστα. Όπως τα χέρια που μας έφεραν μέχρι εδώ.
Η επιλογή Arabica ξεχωρίζει για τα μπαχαρικά αρώματά της που θυμίζουν τις μυρωδιές της κανέλας, του κάρδαμου, του φασολιού τόνκα και ιδιαίτερες νότες που ανακαλούν τα αρωματικά ξύλα, όπως το ροζ και το σανταλόξυλο.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Arabica μας. Το Blend Supremo απελευθερώνει φρουτώδεις νότες από τις εκλεκτές του μίξεις, που θυμίζουν αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.
Όλη η αυθεντική γεύση των κόκκων καφέ Espresso Italiano σε πρακτική συσκευασία 250 γρ, για να απολαύσετε φρεσκοαλεσμένο καφέ στην άνεση του σπιτιού σας. Διατηρεί τη διακριτική και ισχυρή γεύση του με νότες μπαχαρικών και σοκολάτας. Για αληθινούς γνώστες.
Ένας ντεκαφεϊνέ που δεν χάνει την τυπική του σώμα και ένταση του καφέ; Δοκίμασέ τον, αν δεν το πιστεύεις.
Η γεύση της παράδοσης με ποσοστό καφέ που δεν υπερβαίνει το 0.1 %.
Η καφεΐνη εξάγεται από τον κόκκο που είναι ακόμα πράσινος και μη καβουρδισμένος χωρίς τη χρήση επιβλαβών διαλυτών.
Όλη η απαλή και βελούδινη γεύση του καφέ, χωρίς καφεΐνη. Με νότες καραμέλας, γάλακτος σοκολάτας και ξηρών καρπών.
Αυτό το μείγμα διατηρεί την έντονη και βαθιά γεύση ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο. Ο καφές Paranà χωρίς καφεΐνη είναι πολύ εύπεπτος, έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε καφεΐνη και περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ Arabica που έχουν υποστεί επεξεργασία με μία από τις καλύτερες μεθόδους αποκαφεΐνωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια πυκνή και ξηρή κρέμα, με άρωμα καραμέλας γεμάτου σώματος, και νότες σοκολάτας και βανίλιας.
Ένας ντεκαφεϊνέ που δεν χάνει την τυπική του σώμα και ένταση του καφέ; Δοκίμασέ τον, αν δεν το πιστεύεις.
Η γεύση της παράδοσης με ποσοστό καφέ που δεν υπερβαίνει το 0.1 %.
Η καφεΐνη εξάγεται από τον κόκκο που είναι ακόμα πράσινος και μη ψημένος χωρίς τη χρήση επιβλαβών διαλυτών.
Όλη η απαλή και βελούδινη γεύση του καφέ, χωρίς καφεΐνη. Με νότες καραμέλας, γάλακτος σοκολάτας και ξηρών καρπών.
Κρεμώδης, στρογγυλή και βελούδινη μίξη, με έντονη και διακριτή γεύση, νότες μπαχαρικών και σοκολάτας και ευχάριστη καπνιστή νότα. Επίμονη γεύση κακάου.
Δυνατό και αποφασιστικό άρωμα, με ευχάριστες καβουρδισμένες νότες και ζωηρή, διαρκή επίγευση.
Ιταλικό εσπρέσο στην πιο έντονη μορφή του. Χωρίς συμβιβασμούς.
Αυτό το μείγμα διατηρεί την έντονη και βαθιά γεύση ενός αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο. Ο καφές Paranà χωρίς καφεΐνη είναι εξαιρετικά εύπεπτος, έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε καφεΐνη και περιλαμβάνει κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας Arabica που έχουν υποστεί επεξεργασία με μία από τις καλύτερες μεθόδους αποκαφεΐνωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια πυκνή και ξηροκαρπάτη κρέμα, με άρωμα καραμέλας γεμάτου σώματος, και νότες σοκολάτας και βανίλιας.
Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese e
pregiato miele di Trifoglio. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση τούρτας και τάρτας, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και αλμυρά τυριά.
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis", συμβατές με μηχανές "Nespresso", προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από τη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis INTENSO: ένας εσπρέσο με πλούσια και κρεμώδη γεύση.
Η μυρωδιά που σε ξυπνά το πρωί. Αυτή που ως παιδί την έπινε μόνο στο γάλα. Απλά: ο καφές.
Η τέλεια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και του τυπικού φρουτώδους αρώματος της Αραβικής μας.
Το Blend Supremo απελευθερώνει από τις εκλεκτές του μίξεις, φρουτώδεις νότες που φέρνουν στο μυαλό αρώματα όπως το μήλο και η κερασιά.